Retourneren

  • Bent u niet tevreden over het product of wilt u een product ruilen? Bij Kingwall heeft u 14 dagen bedenktermijn ná ontvangst van uw bestelling.
  • Het product dient in ongebruikte staat met originele verpakking retour te worden gezonden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Mocht een product verkeerd zjin of defect geleverd? Dan verzoeken wij u gelijk contact met ons op te nemen, zodat we het gelijk op kunnen lossen.
Veelgestelde vragen:

Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na de e-mailbevestiging van de verzending te geschieden. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar het herroepingsrecht zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.

Stuur een e-mail naar info@kingwall.nl. Onze klantenservice zal u voorzien van duidelijke instructies teneinde het omruilen of retourneren zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen.

Ja, op voorwaarde dat het artikel in de originele staat verkeert en de bijbehorende etiketten er nog aan zitten. Kingwall behoudt zich echter het recht voor om retouren die buiten de gestelde termijn zijn aangevraagd en verzonden te weigeren. Artikelen die zich niet in de originele staat bevinden zoals ze zijn ontvangen worden evenmin geaccepteerd.

Het retour zal door u zelf worden geretourneerd naar het volgende adres:

Tak van Poortvlietstraat 100,
2521ZD ‘s-Gravenhage,
Nederland

Zolang u geen bericht heeft gekregen over dat uw bestelling is verzonden kunt u de bestelling annuleren door ons een e-mail te sturen of vul het formulier in (kingwall.nl/contact).

Stuur ons een e-mail te of vul het formulier in (kingwall.nl/contact).