Restitutiebeleid

Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet het product ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat de restitutie op uw rekening wordt bijgeschreven.

De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van een product, tenzij het product beschadigd of defect is bij ontvangst. In dat geval zullen wij de verzendkosten vergoeden.

De restitutie wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt bij de aankoop. Als u bijvoorbeeld met een creditcard heeft betaald, wordt het bedrag teruggestort op uw creditcardrekening.

Helaas accepteren we geen retourzendingen voor producten buiten de 14-dagen retourperiode, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. In dat geval neemt u zo snel mogelijk contact met ons op en zullen we het probleem voor u oplossen.

Als het product beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen het probleem voor u oplossen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat wij het product vervangen of u een restitutie bieden voor het volledige bedrag, inclusief verzendkosten.