Uit eigen voorraad leverbaar
Levering 1-3 dagen
Laagste prijsgarantie
UIT EIGEN VOORRAAD LEVERBAAR
LEVERING 1-3 DAGEN
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Kingwall is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van akoestische panelen voor een breed scala aan toepassingen. Onze panelen zijn ontworpen om geluidsoverlast te verminderen in binnenruimtes zoals kantoren, scholen, thuiswerkplekken en andere commerciële ruimtes.

Onze akoestische panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals vezelplaat, schuim en wol, die zijn ontworpen om geluid te absorberen of te reflecteren. Dit helpt om een rustige en comfortabele werkomgeving te creëren, waardoor productiviteit en concentratie verbeteren.

Bij Kingwall geloven we in de kracht van innovatie en duurzaamheid. Onze panelen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en zijn gemaakt van duurzame materialen die langer meegaan dan conventionele producten.

Onze klantgerichte aanpak garandeert dat we altijd ons best doen om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Onze team van experts staat altijd klaar om advies te geven en oplossingen aan te bieden voor elk project.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor geluidsoverlast in uw ruimte, kijk dan eens naar onze akoestische panelen van Kingwall. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om de akoestische omgeving in uw ruimte te verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

KINGWALL
Adres: Tak van Poortvlietstraat 100,
2521ZD ‘s-Gravenhage
E-mail: info@kingwall.nl

Bezorging

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte levering van onze producten. Onze bezorgers zorgen ervoor uw bestelling snel en veilig bij u wordt afgeleverd.

Veilige betalingen

Wij garanderen dat uw betalingen veilig en beveiligd zijn door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsmaatregelen en encryptie.

Klantenservice

Ons team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgt ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop.

Shopping cart close